Referenties

“Gedurende scheiding zeer goed bijgestaan. Inmiddels sinds oktober 2018 gescheiden met een gerust gevoel, namelijk “niets vergeten”. Prettige persoonlijke gesprekken gevoerd met Timo, goed inhoudelijke advies en begeleiding gehad. Door flexibiliteit in diverse locaties goed benaderbaar en een uitstekende dienst verlening. Uiteraard zeer aan te raden!” ***** (5 sterren)
Fraydoen Hashimi
Kensington Advocaten heeft mij bijgestaan  na mijn echtscheiding. Omdat nog niet alles geregeld was, moesten er nog zaken op orden worden gesteld. Kensington Advocaten heeft er voor zorg gedragen dat er geen rechter aan te pas hoefde te komen, maar dat alles met bijstand van de advocaat naar volle tevredenheid van beide partijen geregeld is. Alles in belang van de kinderen die hier bij betrokken waren.
Stefan van Zanten
Mijn ervaring met dhr T de Deugd van Kensington advocaten is meer dan goed.En dit niet omdat ik mijn rechtszaak gewonnen heb.Timo is een zeer kundige en betrokken advocaat.Ik had me geen betere advocaat kunnen wensen!
Nicole Fraipont
Ik heb u ervaren als goed benaderbaar, vriendelijk en duidelijk in uw handelen. Hierin heeft u zeer succesvol mij bijgestaan, ik ben u daar op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor.
Binnen het kader familierecht is mijn ervaring met mr. de Deugd zeer positief. Hierin handelt hij integer en is transparant richting de cliënt. Duidelijke communicatie en bij vragen goed benaderbaar.
Mocht het nodig zijn zal ik zeker weer van uw dienstverlening gebruik maken.
Mehmed Ulkened 

Mr. Timo de Deugd heeft voor ons in meerdere zaken bewezen een toegewijd, transparant en kundig  raadsman te zijn die zich, met oog voor de belangen van de cliënt, met hart en ziel inzet voor de zaak. Naast kennis van zaken is Mr. De Deugd v.w.b. afspraken punctueel en een communicatief sterke advocaat die zich energiek en met verve en humor inzet voor de voorliggende zaak en samen met zijn cliënt het maximale probeert te bereiken. Kortom, een raadsman die aanbevelenswaardig is.

fam. Rasoelbaks