Uurtarief
Kensington advocatuur in Warmenhuizen, Bergen, Schoorl  en Zwanenburg hanteert een uurtarief van € 175,00 of € 200,00 per uur ( afhankelijk van het rechtsgebied en het soort zaak) exclusief BTW, kosten derden en verschotten, tenzij door de betreffende advocaat expliciet een ander uurtarief met u wordt afgesproken. Het uurtarief wordt duidelijk door de advocaat vermeld in de opdrachtbevestiging.

Toevoeging (pro deo)
Kensington advocatuur staat ook cliënten bij die een smalle beurs hebben en het uurtarief niet kunnen betalen. In dat geval vraagt de advocaat bij de Raad voor de Rechtsbijstand een toevoeging aan, zodat de advocaat aan u wordt toegevoegd. Indien de aanvraag wordt gehonoreerd, betaalt u een door de Raad voor de Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage aan de advocaat.

Rechtsbijstandsverzekering
Indien u een verzekering heeft afgesloten bij een rechtsbijstandsverzekeraar, adviseert Kensington advocatuur eerst bij uw verzekeraar te informeren of u uw zaak mag voorleggen aan een advocaat en of de kosten daarvan door de verzekeraar worden vergoed.